Transport caini

MENTIUNE: NU EFECTUAM TRANSPORT DE CAINI SI PISICI PE TERITORIUL ROMANIEI DOAR INTERNATIONAL !

Suntem o companie specializata in transportul animalelor de companie, caini si pisici.

Mijloacele noastre de transport sunt autorizate ANSVSA pentru transportul cainilor si al pisicilor pe distante de lunga durata si sunt inregistrate in Sistemul International Traces.

Toate autoturismele sunt utilate cu instalatie de climatizare automata cald-rece. Aceasta asigura pe toata perioada calatoriei un climat optim pentru micutii pasageri. Ventilatia in compartimentul cainilor si pisicilor se realizeaza prin niste clapete speciale montate in masina. Datorita acestui sistem automat de climatizare, dar si a faptului ca masinile sunt izolate fonic si termic, putem efectuat transporturi de animale de companie pe toata durata anului.

De asemenea masinile au instalat si un sistem Webasto. Acesta realizeaza incalzirea in habitaclu cainilor si pisicilor chiar si atunci cand motorul este oprit.

Masinile mai au in dotare si un inregistrator de temperatura. Cu ajutorul acestuia putem inregistra temperatura din compartimentul animalutelor pe toata durata calatoriei. Valorile inregistrate de catre acesta pot fi apoi listate si verificate de catre organele competente.

Custile din interiorul masinii sunt special realizate pentru transportul cainilor si pisicilor, au un sistem performant de blocare al usii si sunt de diferite dimensiuni pentru a putea asigura, micilor pasageri, un confort sporit in functie de talia lor. Dimensiunile custilor sunt urmatoarele: 62x44x50, 78x48x55, 92x57x63, 122x76x84.

Va putem oferi un numar de 40 de locuri, individuale, pentru fiecare transport de caini si pisici efectuat!

Totodata animelutele nu se vor speria de intunericul din masina deoarece, in compartimentul lor, avem sistem de iluminare cu leduri.

Pe toata durata calatoriei avem conexiune la internet, astfel incat adoptatorii, stapanii sau rescuerii pot lua legatura cu noi, pot sa vada poze din timpul transportului si pot afla locul unde ne aflam in timp real cu ajutorul sistemului GPS.

Echipa noastra participa activ si afectiv la buna derulare a fiecarui transport de catei si pisicute.

Din momentul imbarcarii si pana la destinatie, micutii pasageri sunt tratati cu afectiune, sunt ingrijiti si sunt cazati in cele mai bune conditii. Pe toata durata calatoriei, animalutele noastre, sunt atent supravegheata, sunt hranite si adapate periodica, iar asternuturile din custi sunt schimbate ori de cate ori este necesar.

Cu noi, cateii si pisicutele, vor fi cei mai fericiti.

Pentru ca noua ne pasa !

Cu drag echipa transportcaini.com.ro

Transport caini/pisica Anglia

Efectuam transportul animalelor de companie din Romania in Anglia si din Anglia in Romania. Transportul in Anglia poate avea urmatoarele destinatii: LONDRA, OXFORD, BIRMINGHAM

Transport caini/pisica Germania

Efectuam transportul animalelor de companie din Romania in Germania si din Germania in Romania. Transportul in Germania poate avea urmatoarele destinatii: NURENBERG, MUNCHEN, STUTTGART, WURZBURG, MANNHEIM, BONN, KOLN, (HANOVER, HAMBURG, BREMEN, BERLIN), AACHEN

Transport caini/pisica Olanda

Efectuam transportul animalelor de companie din Romania in Olanda si din Olanda in Romania

Transport caini/pisica Elvetia

Efectuam transportul animalelor de companie din Romania in Elvetia si din Elvetia in Romania.

Transport caini/pisica Franta

Efectuam transportul animalelor de companie din Romania in Franta si din Franta in Romania. Transportul in Franta poate avea urmatoarele destinatii : METZ, REIMS, PARIS, AMIENS.

Transport caini/pisica Belgia

Efectuam transportul animalelor de companie din Romania in Belgia si din Belgia in Romania.

Transport caini/pisica Austria

Efectuam transportul animalelor de companie din Romania in Austria si din Austria in Romania.

Transport caini/pisica Belgia

Efectuam transportul animalelor de companie din Romania in Belgia si din Belgia in Romania

A.
Pasul 1
Completare formular transport (click aici)
B.
Pasul 2
Oferim asistență pentru a asigura corectitudinea documentelor (click aici)
C.
Pasul 3
Preluam animalele de companie și devenim prietenii lor.
D.
Pasul 4
Vehiculul nostru asigură maxima siguranță și confort pe tot parcursul călătoriei (click galerie).
E.
Pasul 5
Lăsam animalele de companie la destinația dorită : Austria, Germania, Elvetia, Olanda, Belgia, Anglia.