Transport câini și pisici în Elveția

Transport caini si pisici in Elvetia

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Elvetia din România și din Elvetia către România.

Noi? Am luat dragostea noastră pentru animale, am combinat-o cu pasiunea pentru antreprenoriat și cu experiența în domeniul transporturilor și astfel a apărut serviciul nostru de transport internațional animale.

Rezonăm cu un stil de viață activ, ne place să călătorim, să fim implicați în astfel de proiecte și deci, viața noastră se conturează în jurul prietenilor noștri necuvântători. Deoarece vă înțelegem nevoile și ne dorim ca animăluțele voastre să fie pe mâini bune, venim în întâmpinarea voastră cu servicii complete, adaptate celor mai exigente cerințe.

Pe perioada călătoriei, toți câinii și pisicile beneficiază de toată atenția, pentru că știm cât de stresant poate fi un mediu nou pentru ei. În tot acest timp, te ținem la curent cu starea prietenului tău patruped, comunicăm și îți trimitem poze frecvent, pentru ca tu să ai certitudinea că acesta este fericit, incântat de noua sa aventură și nerăbdător să ajungă în brațele tale.

Fiecare oaspete necuvântător este răsfățat, hrănit, hidratat și plimbat de două ori pe zi. Ținem cont de igiena lor, astfel că pledurile sunt schimbate ori de câte ori este nevoie. Vehiculele sunt autorizate ANSVSA și dotate cu sistem de climatizare.

Pe lângă condițiile excepționale de transport, oferim și multă dragoste. Pentru că știm că despărțirea de stapan, oricât ar fi de scurtă, poate fi dificilă și încercăm să compensăm lipsa lor, oferindu-le animăluțelor afecțiunea de care au atat de mare nevoie.

Vă asigurăm că echipa noastră înțelege și își asumă cu mare responsabilitate încrederea pe care ne-o acordați lăsând în grija noastră prietenul cel mai de preț., transformându-ne în partenerii voștri și prietenii animăluțului vostru.

Nu uita să verifici condițiile de transport!

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Elveția din România și din Elveția către România.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Elveția fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!