Transport câini și pisici în Franța

Transport caini si pisici in Franta

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Franța din România și din Franța către România.

Dacă, de exemplu, vă mutați în altă casă, poate doriți că noi să vă ridicăm animalul de companie cainele sau pisica, să îl îmbarcăm în facilitățile noastre de îmbarcare de lux și apoi să îl livrăm în siguranță la nouă casă atunci când totul a fost stabilit. Evitarea acestei sarcini înspăimântătoare de a asigura că animalele de companie ( caini sau pisici ) nu vor scăpa sau devin agitate și se tem de experiență.
Vă putem transporta animalul de companie ( caine sau pisica ) pe drum într-un vehicul special adaptat pentru animale de companie, precum câini, pisici și alte animale mici. Flota noastră de vehicule pentru transportul animalelor de companie sunt autoutilitare cu roți lungi de dimensiuni complete ce oferă un lux complet, pentru a asigura siguranța și confortul total pentru livrarea door to door. Toate vehiculele noastre sunt autorizate ANSVSA, cu aer condiționat, încălzite și adaptate pentru transport în siguranță, pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie are o călătorie fără stres, plăcută și relaxantă.

Nu vom lăsă niciodată animalul de companie singur în timpul călătoriei (inclusiv traversările canalelor, dacă este cazul), ne oprim regulat pentru a verifică animalele de companie, iar câinii vor fi plimbați cel puțîn la fiecare trei ore. Siguranța și confortul sunt preocuparea noastră principală pentru a ne asigura că animalul dvs. de companie ajunge la destinație relaxat și fericit.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Franța din România și din Franța către România.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Franța fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!