Transport câini și pisici în Germania

Transport caini si pisici in Germania

Asigurăm transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Germania din România și din Germania către România

Dacă urmează să te muți în Germania și dorești să începi o nouă viață într-o țară străină, știi deja că planificarea unui astfel de proces necesită organizare cu luni înainte.Iar atunci când ai animale de companie, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte.

Mutarea este un factor de stres pentru fiecare animăluț în parte și cea mai bună decizie pe care o poți lua este să apelezi la serviciile de transport animale door to door.

Ca proprietar de animale îți dorești tot ce este mai bun pentru câinele sau pisica ta, iar noi depunem constant efortul să oferim cele mai bune servicii și nu în ultimul rând, o călătorie liniștită, relaxantă și fără stres pentru prietenii necuvântători.

Din acest motiv, toate vehiculele noastre sunt autorizate ANSVSA, astfel că fiecare oaspete blănos are parte de un climat corespunzător și de o îngrijire pe măsură. Personalul nostru se află constant la dispoziția animăluțelor, asigurându-le de la nevoile bazale, de hrană sau odihnă, până la nevoile emoționale sau de adaptare la mediu.

Întreaga echipă este dedicată nevoilor animalelor, ridicând această meserie la rang de artă și profesionalism. Și dacă dorul te cuprinde, menținem legătura cu tine pe tot parcursul călătoriei, astfel încât tu să te simți cât mai aproape de câinele sau pisica ta.

Ne pasă de fericirea voastră!

Nu uita să verifici condițiile de transport!

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Germania din România și din Germania către România.

  1. Niciun animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Germania fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!