Transport câini și pisici în Olanda

Transport caini si pisici in Olanda

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Olanda din România și din Olanda către România.

Valorile noastre sunt grija ridicată la rang de artă și dragostea fața de animale de companie. Ne pasă de menținerea animalului tău fericit și sănătos. De aceea, am dedicat ani de zile în care ți-am adus bunul prieten necuvântător direct la ușa ta, în siguranță, fie că l-ai adoptat dintr-o țară străină, fie că pur și simplu ai fost nevoit să te muți.

Știm că relocarea unui căteluș sau a unei pisici poate fi dificilă pe cont propriu și din acest motiv ne-am dorit să ne extindem la nivel internațional cât mai mult posibil. Progresele pe care le-am făcut în ultimii ani ne-au oferit posibilitatea de a-i transporta door to door către Olanda din Romania și din Olanda către Romania.

Calitatea serviciilor noastre se află în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem. Respectăm standarde incredibil de ridicate pentru a garanta siguranța tuturor oaspeților noștri blănoși, așa cum ne place să îi numim, asigurându-vă că sunt fericiți pe tot parcursul călătoriei. Pentru că da, respectul față de animale reprezintă prioritatea noastră. Pentru noi, nu sunt doar simple animale, ci ființe dragi de la care avem zi de zi ceva nou de învățat.

Credem că singura modalitate de a oferi cele mai bune servicii în domeniul transportului internațional de animale, este de a cunoaște câinii și pisicile mai bine decât oricine altcineva. Astfel că toți membrii echipei noastre sunt mari iubitori de animale și grație experienței fiecăruia dintre ei, cunosc temerile micilor prieteni și au grijă să le fie alături pe întreg traseul.

Dacă te întrebi în ce condiții pornesc la drum animăluțele tale, află că toate autovehiculele noastre sunt autorizate ANSVSA, au aer condiționat, încălzire și sunt adaptate pentru a vă asigura că au parte de o călătorie fără stres, placută și relaxantă. Bineînțeles, opririle sunt regulate pentru a verifica fiecare animal, iar câinii sunt scoși de două ori pe zi, pentru că ne dorim să ajungă la destinație în primul rând, fericiți.

Știm că fiecare clipă petrecută departe de bunul tău prieten este apăsătoare, din acest motiv îți alinăm dorul și îți trimitem fotografii în mod curent. Transparența ne definește, așadar poți afla în timp real locul în care ne aflăm, deoarece conexiunea la internet ne însoțește pe toată durata călătoriei.

Nu uita să verifici condițiile de transport!

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Olanda din România și din Olanda către România

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Olanda fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!