Transport câini și pisici în Ungaria

Transport caini si pisici in Ungaria

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Ungaria din România și din Ungaria către România.

Lucrăm de mulți ani în domeniul transportului animalelor de companie, mai exact câini și pisici, reușind astfel cu succes să aducem multe animăluțe acasă, din toata Europa, în deplină siguranță.

Deși avem mulți ani de experiență, depunem zilnic efortul de a fi mai buni pentru a oferi servicii ireproșabile, în timp ce gestionăm corespunzător transporturile și acordăm o atenție deosebită atât nevoilor clienților, cât și a animalelor acestora.

Îți putem transporta prietenul patruped din Romania în Ungaria sau din Ungaria în Romania, într-un vehicul special adaptat pentru el. Am optat pentru instalarea în fiecare mașină a unui sistem inovativ Webasto care asigură încălzirea în habitaclu cainilor și pisicilor, chiar și atunci când motorul este oprit. Bineînțeles, mașinile au în dotare inclusiv un înregistrator de temperatură care poate fi listat și verificat de către organele competente.

Oferim un număr de 40 locuri, indiviuale, pentru fiecare transport efectuat. Și pentru că ne dorim ca fiecare dintre oaspeții noștri blănoși să aibă parte de un confort sporit, cuștile performante din interiorul vehiculelor sunt special concepute pentru transportul câinilor și pisicilor, au un sistem performant de blocare a ușii și sunt disponibile în diferite dimensiuni, în funcție de talia lor: 62x44x50, 78x48x55, 92x57x63, 122x76x84.

Și dacă te îngrijorează gândul că animăluțului tău îi este teamă de întuneric, află că în fiecare compartiment există un sistem de iluminare cu leduri. Nu în ultimul rând, pe toată durata călătoriei, membrii echipei noastre au grijă ca micii pasageri să fie supravegheați, hrăniți și mai ales curați.

Pentru că ne pasă! De ce? Fiindcă fiecare dintre ei reprezintă parte din familia noastră!

**Mijloacele noastre de transport sunt autorizate ANSVSA pentru transportul câinilor și al pisicilor pe distanțe de lungă durata și sunt înregistrate în Sistemul Internațional Traces.

Nu uita să verifici condițiile de transport!

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Ungaria din România și din Ungaria către România.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Ungariei fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!