Transport câini și pisici în Austria

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door din România către Austria și din România către Austria.

Animalul de companie este cel mai bun prieten al omului, iar echipa noastră întâmpină fiecare oaspete necuvântător cu servicii de transport internațional de excepție, pentru ca animalul tău de companie să fie fericit și mereu în siguranță.

Reunim un personal competent, dedicat nevoilor animalelor, ridicând această meserie la rangul de pasiune și profesionalism.

Transportul internațional al câinilor sau pisicilor reprezintă o mare responsabilitate. Fiecare dintre ei merită să beneficieze de un tratament deosebit, oferit doar de către specialiști în domeniu.

Animăluțele sunt parte din lumea noastră și, din acest motiv, dorința de a le oferi prietenilor noștri blănoși o călătorie relaxantă, fară stres și fericită reprezintă misiunea noastră. Asigurăm un mediu blând și plin de compasiune, astfel că le suntem alături pe tot parcursul drumului. Oferim condiții optime pentru fiecare dintre ei, deoarece toate vehiculele noastre sunt autorizate ANSVSA, adaptate pentru transportul în siguranță.

Respectăm integral legislația europeană în domeniu, lucru validat de cele mai mici detalii care fac diferența: experiența în domeniu, verificarea medicală a animalelor, mașinile cu dotări complexe, personal autorizat, certificat și inclusiv posibilitatea de a vă oferi servicii complete la pachet (pregătirea actelor pentru călătorie). Un lucru este cert: ne gândim la absolut toate aspectele unui transport în siguranță.

Șoferii noștri dețin un certificat de competență profesională, eliberat de către DSV, în timp ce îngrijitorii se află la dispoziția oaspeților noștri blănoși, asigurându-se că nu le lipsește nimic. Schimbăm pledurile ori de cate ori este necesar, iar apa și hrana sunt din belșug. În plus, știm că mișcarea este obligatorie pentru câini, astfel că îi plimbăm de două ori pe zi.

Pentru că în final, tot ce contează este fericirea lor. Dar și a ta.

 

.

Ce trebuie să ai în vedere?

Suntem o echipa calificata și iubitoare de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door din România către Austria și din România către Austria.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Austriei fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!