Transport câini și pisici în Belgia

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Belgia din România și din Belgia către România

Visul nostru a devenit astăzi realitate. Un vis despre o călătorie de poveste în care micul blănos rămâne o perioadă de timp fără cea mai prețioasă comoară, omul său, dar continuă să își fluture codița de fericire și să se simtă ca un copil în tabără, care se bucură de prieteni și locuri noi, chiar dacă poartă în suflet dorul de părinți.

Și pentru ca toate aceste lucruri să fie posibile, ne-am încojurat de o echipă formată din oameni cu experiență în viața trăită alături de animăluțe și care au acasă un prieten necuvântător, considerat membru al familiei.

Pe toată perioada călătoriei, animalul tău de companie beneficiază de multă atenție, deoarece evităm să îi lăsăm singuri. Ne acomodăm cerințelor fiecăruia dintre ei și avem grijă să fie hrăniți, hidratați, plimbați și în final extrem de fericiți.

Și voi, asemenea nouă, iubiți animăluțele și doriți să aibă parte de cele mai bune servicii, să se simtă vesele și iubite, iar noi ne dorim să vă venim în ajutor.

Siguranța și confortul stau la baza conceptului nostru, astfel că vehiculele noastre sunt autorizate ANSVSA și oferă condiții complete de lux, pentru a ne asigura că prietenul tău cel mai bun ajunge la destinație relaxat și îngrijit.

Îți întelegem nevoile și necesitățile, motiv pentru care ne ajustăm serviciile constant, oferindu-ți doar cele mai bune soluții.

Scopul nostru? Să livrăm zambete. Să oferim o atenție specială fiecarui client și animăluț în parte pentru o experiență excepțională. Să vă alinăm dorul și să vă vedem întodeauna mulțumiți la final.

Pentru că adevăratele clipe magice sunt formate din amintiri senine. Amintiri care poartă cu ele veselia și la care ne reîntoarcem cu drag oricând. Iar noi exact asta facem! Conturăm povești, clipe, trăiri și venim în întâmpinarea ta ori de cate ori ai nevoie.

Nu uita să verifici condițiile de transport!

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Belgia din România și din Belgia către România

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Belgiei fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!