Transport câini și pisici în Franța

Transport caini si pisici in Franta

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Franța din România și din Franța către România.

Mai presus decat condițiile pe care le oferim se află afecțiunea și iubirea față de animale de companie.

Ideea de afacere a apărut ca urmare firească a dorinței de a ajuta atât animalele de companie, cărora ne adresăm în mod direct prin serviciile noastre, cât și proprietarii care văd în animăluțele lor parte integrantă a familiei, de o importanță deosebită.

Cu o experiență desăvarsită am reușit să oferim servicii de transport excepționale pentru micile necuvântătoare. Pentru optimizarea activității am efectuat cu succes relocarea animăluțelor din Romania către Franța și din Franța în Romania.

Fundamentele care stau la baza activității noastre sunt reprezentate de: compasiunea față de proprietari și dorința de a le aduce bucurie, dragostea față de animale și provocarea de a le înțelege, profesionalismul în desfășurarea activității și nu în ultimul rand, satisfacția de a culege roadele unei pregătiri continue.

Ne-am mărit familia alături de voi, ne-am perfecționat constant și suntem mândri că avem parte de recunoștința proprietarilor care au încredere să își lase prietenii necuvântători în grija noastră.

În ceea ce privește călătoria micului tău blănos, trebuie să iei în considerare faptul că fiecare stat membru poate impune reguli suplimentare privind intrarea cu un animal de companie pe teritoriul său (reguli care țin de sănătatea animalelor) sau chiar pot interzice intrarea unor anumite rase de animale.

Dar nu îți face griji, de toate aceste aspecte ne ocupăm noi! Verificăm toate condițiile aplicabile intrării tipului tău de animal de companie în statul în care trebuie relocat.

Și pentru că ne pasă de bunăstarea lor, flota noastră este compusă din autovehicule autorizate ANSVSA, complet echipate și dotate. Astfel, prietenii patrupezi au parte de o călătorie premium, pe patru roți, timp în care noi suntem constant alături de ei.

Nu uita să verifici condițiile de transport!

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Franța din România și din Franța către România.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Franța fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!