Despre companie

Compania noastră a apărut pe piață din dorința de a oferi servicii de transport animale la cele mai înalte standarde.

Înainte de a ne specializa în acest domeniu, ne-am aflat și noi în postura de a fi nevoiți să călătorim distanțe lungi, alături de prietenii noștri necuvântători. Cu multe emoții am pornit la drum și am realizat atunci că tocmai trăisem unele dintre cele mai memorabile clipe. Pentru că ne place, pentru că iubim animalele și nu putem să funcționăm altfel, decat înconjurați de ele. Ne-am dat seama că așa arată și se simte fericirea. Că asta ne dorim să facem mereu.

Prin urmare, am început să conturăm întreg proiectul pas cu pas. Și cum altfel dacă nu cu grijă, dedicare și mult stoicism? Totul pentru a le putea asigura animăluțelor cele mai bune condiții de călătorie, oferindu-le protecție optimă, dar și un nivel ridicat de confort psihic și fizic, pe toată durata transportului.

Din acest motiv, am decis să achiziționăm doar autoturisme complet dotate cu instalație de climatizare automată cald- rece, pentru a crea un climat optim, indiferent de anotimp. Următorul aspect pe care l-am luat în calcul a fost prezența ventilației în compartimentul câinilor și pisicilor, fiindcă ne-am dorit ca micuții tăi prieteni să fie în primul rand, în deplină siguranță.

Mai mult decat atât, cunoscând nevoile acestora, am optat pentru instalarea în fiecare mașină a unui sistem inovativ Webasto care asigură încălzirea în habitaclul câinilor și pisicilor, chiar și atunci cand motorul este oprit. Bineînțeles, mașinile au în dotare inclusiv un înregistrator de temperatură care poate fi listat și verificat de către organele competente.

Iar pentru ca tu să ai certitudinea că dragul tău prieten necuvântator este fericit și încântat în noua sa aventură, poți afla în timp real locul unde ne aflăm și poți vedea poze din timpul transportului, deoarece conexiunea la internet ne însoțește pe toată durata călătoriei.

Cat despre socializarea cățeilor și a pisicuțelor tale, nu îți face griji! Te asigurăm că își vor face noi prieteni în scurt timp, deoarece oferim un număr de 40 locuri, indiviuale, pentru fiecare transport efectuat. Acum probabil te întrebi cum le asigurăm un confort sporit? Cuștile performante din interiorul mașinilor sunt special conceput pentru transportul câinilor și pisicilor, au un sistem performant de blocare a ușii și sunt disponibile în diferite dimensiuni, în funcție de talia lor: 62x44x50, 78x48x55, 92x57x63, 122x76x84.

Și dacă te îngrijorează gândul că animăluțului tău îi este teamă de întuneric, află că în fiecare compartiment există un sistem de iluminare cu leduri. Nu în ultimul rând, pe toată durata călătoriei, membrii echipei noastre au grijă ca micii pasageri să fie supravegheați, hrăniți și curați. Schimbăm lenjeria ori de câte ori este necesar, pentru a le asigura o călătorie de neuitat, într-un mediu plăcut și curat.

Pentru noi, câinii și pisicile nu sunt doar simple animale de companie. Ei sunt parte din familia noastră. Și vă asigurăm că fiecare ocupă un loc special în inima noastră, mereu.

**Mijloacele noastre de transport sunt autorizate ANSVSA pentru transportul câinilor și al pisicilor pe distanțe de lungă durata și sunt înregistrate în Sistemul Internațional Traces.

 

Pentru că nouă ne pasă !

Cu drag echipa,