Servicii transport câini și pisici în Europa

Servicii transport caini si pisici international

Echipa noastră este formată din adevărați iubitori de animale, experimentați și calificați, astfel încat fiecare transport să decurgă în condiții de maximă siguranță.

Ești în căutarea unui serviciu de transport internațional pentru animalul tău de companie? Fie că vorbim despre câini sau pisici, cu noi totul este simplu, sigur și rapid!

Urmează să te muți în străinătate? Sau poate ai deja planificată o vacanță departe de casă? Ori pur și simplu vrei să adopți un animal, dar se află la mii de kilometrii distanță de tine?

Când vine vorba despre cel mai bun prieten al omului, știm că îți dorești să îl știi în primul rând, în deplină siguranță. Și oricare ar fi motivul pentru care vrei să apelezi la un serviciu profesional de transport animale de companie, scopul final este să te reîntâlnești cât mai repede cu animăluțul tău.

Așadar, oferim transport internațional pentru câini și pisici în următoarele țări : Ungaria – Budapesta, Austria (Toate orașele), Germania (Toate orașele), Olanda (Toate orașele), Belgia (Toate orașele), Franța (Toate orașele), Anglia (Toate orașele), Țară Galilor (Toate orașele), Scoția (Toate orașele), Irlanda (Se poate aduce până în UK la feribotul care aduce în Irlanda)

Grație experienței pe care am acumulat-o de-a lungul timpului, am reușit șa aducem cu succes multe animale de companie acasă, în siguranță, din toată Europa. Scopul nostru final este acela de a livra în primul rand, multe zambete. Pentru că ne pasă și ne dorim ca fiecare experiență a ta, trăită alături de noi, să se ridice chiar și la nivelul celor mai exigente cerințe.

Respectăm toate normele legale, astfel că fiecare transport internațional se realizează doar cu personal calificat și autorizat, pentru a îndeplini toate condițiile optime de siguranță și confort. Și pentru ca acest lucru să fie posibil, compania noastră a investit în logistică, avand în prezent autovehicule special adaptate, autorizate și dotate cu instalație de climatizare. Alături de noi ai siguranța că animalele se pot simți bine pe tot parcursul călătoriei, prevenind apariția eventualelor probleme medicale cauzate de temperaturi necorespunzătoare.

Datorită senzorilor de temperatură plasați în puncte importante din habitaclu, temperatura se menține constantă.

Pe toată durata transportului, animăluțele sunt hrănite periodic, supravegheate permanent și îngrijite corespunzător. Suntem atenți la orice sugestie din partea voastră și vă asigurăm că interesul nostru principal este bunăstarea călătorilor noștri necuvântători și relaxarea voastră atunci când sunteți departe de ei.

Toată echipa noastră înțelege și își asumă cu mare responsabilitate încrederea pe care ne-o acordați lăsând în grija noastră prietenul cel mai de preț, transformându-ne în partenerii voștri și în prietenii animăluțului vostru.

Transport caini si pisici in Franta
Transport caini si pisici in Olanda
Transport caini si pisici in Elvetia
Transport caini si pisici in Germania
Transport caini si pisici in Ungaria